364
Kontakta mig

Vill du veta mer och ta reda på hur vi kan hjälpa just dig? Lämna dina kontaktuppgifter

Valdation:
* Förnamn:
* Efternamn:
Företag:
Tel:
* Email:
Land:
* Meddelande:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.
Concept Design and visual prototype

Konceptdesign och visuell prototyp

Konceptdesign och visuell prototyp

Visualisera ditt koncept. Visualisering är mycket mer än bara grafisk design. I denna process fördjupar vi oss i funktionalitet, interaktionsdesign och varumärkesidentitet.

Utformningen av användarupplevelsen startar med omfattande undersökningar med löpande tester och utvärderingar. Baserat på resultaten av undersökningarna skapar vi scenarier för att ringa in utmaningarna och möta slutanvändarens behov och mål. Innehållsstruktur, layout och interaktionsmönster läggs in i en trådskiss som sedan omvandlas till en visuell prototyp av tjänsten eller applikationen.

Målen för användarupplevelsen preciserar och håller fokus på vad som är viktigt genom utvecklingscykeln. Målet är att ta fram en visuell upplevelse för att få en grund till att fatta beslut om hur ni går vidare.

Konceptdesign och visuell prototyp är det tredje steget i vår Digital Dimension | LABS metod. Metoden hjälper dig att fokusera på det som är viktigt för att snabbt få saker gjorda. Baserat på den visuella prototypen kan vi kickstarta er digitala produktutveckling genom att utveckla en prototyp på tio veckor. På endast tio veckor kan du lansera, dela och få feedback på dina framtida digitala produkter.

Kontakt

Niklas Thulin
SVP, Enfo Interactive
Tel:
+46 736 840 629
+46 774 404 400
UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden