364
Kontakta mig

Vill du veta mer och ta reda på hur vi kan hjälpa just dig? Lämna dina kontaktuppgifter

Valdation:
* Förnamn:
* Efternamn:
Företag:
Tel:
* Email:
Land:
* Meddelande:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Enterprise Mobility

mobila arbetsplatser lyfter prestationen

Det är längesedan en telefon användes enbart för samtal och surfning på nätet ansågs tillhöra medarbetarnas fritid. Mobilen, internet och olika appar är viktiga och naturliga arbetsverktyg som ger frihet, kreativitet och effektivitet. Men de kräver också nya affärsmodeller i den Digitala Dimensionen.

I det mobila landskapet blir inte bara de befintliga affärsprocesserna mer effektiva, utvecklingen leder även till helt nya affärsmodeller och processer. Samtidigt måste det finnas kontroll över mobiliteten i organisationen så att säkerhet och effektivitet verkligen garanteras.

Affärsapplikationer inom lokala nätverk, i molnet, molntjänster (SaaS) och olika appar ska hanteras likvärdigt av alla samtidigt, självbetjäningstjänster, orderkanaler och interna "app stores" ska utvecklas och uppdateras samtidigt som "bring your own scenarios" - det vill säga när användaren kopplar upp och använder en egen enhet - ska hanteras. Landskapet blir snabbt komplext.

Ta kontroll över kostnader, utveckling och säkerhet

Genom att utveckla med moderna, mobila arbetsmetoder och system hanterar Enfo hela det mobila landskapet i organisationen för att göra dina affärer enklare, smidigare och smartare i den Digitala Dimensionen.

Bättre service till dina kunder

Användarvänliga och fungerande mobila arbetssystem gynnar även dina kunder. Vi hanterar hela kedjan samtidigt som kontinuitet och säkerhet är garanterad.

Kontakt

Jens Yhrefors
Director, Sales
Tel:
+46 709 633 950
UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden