364
Kontakta mig

Vill du veta mer och ta reda på hur vi kan hjälpa just dig? Lämna dina kontaktuppgifter

Valdation:
* Förnamn:
* Efternamn:
Företag:
Tel:
* Email:
Land:
* Meddelande:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Process Innovation Towards IT and Organization

business process management ger digital intelligens till affären

Förverkliga affärsstrategin genom att integrera analysverktyg, sociala medier och mobila tekniker i processer och applikationer. Business strategy realization är ditt nästa steg inom Business process management, eller på svenska, processinnovation.

Företag vill ha tillväxt och kunderna vill ha mer anpassade tjänster och upplevelser. Fram till idag har man främst fokuserat på att förbättra befintliga interna processer, statistik och resultat. Idag och inför framtiden måste fokus vara att skapa innovativa processer eller att transformera de nygamla på ett innovativt sätt. I den Digitala Dimensionen är information alltmer en värdefull tillgång för företag - utbytet av information blir allt snabbare mellan kunder, medarbetare, enheter, produkter etc. 
För att ta tillvara möjligheterna är det nödvändigt med ett starkt processfokus.

I samarbete med din organisation säkerställer Enfo att affärsstrategin blir verklighet, att processerna blir smartare och att ni drar nytta av möjligheterna i den Digitala Dimensionen. Med smartare affärsprocesser kan ni öka avståndet till konkurrenterna.

Kontakt

Kevin Libbos
Senior Vice President, Process Innovation
Tel:
+46 73 302 9153
UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden