364
Kontakta mig

Vill du veta mer och ta reda på hur vi kan hjälpa just dig? Lämna dina kontaktuppgifter

Valdation:
* Förnamn:
* Efternamn:
Företag:
Tel:
* Email:
Land:
* Meddelande:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.
Enfo Careers

Career oktober 19, 2017

Creative strategist

På Enfo Interactive jobbar vi med Digital produktutveckling för och tillsammans med våra kunder. Våra kunder finns inom alla branscher och vi är en del av Enfo Group. Projekten vi driver handlar om digital produktutveckling, IoT och digitalisering, funktionell webb och apputveckling, designkoncept, UX/UI uppdrag mm.

Rollen

Till vårt Stockholmskontor söker vi nu en Creative Strategist som har erfarenhet av att utveckla och leda digitala utvecklingsprojekt. Tjänsten innebär att utveckla lösningar för våra kunder, driva våra uppdrag och delta i utvecklingen av vår affär. I tjänsten ingår även ett ansvar för vårt Interactive-team i Stockholm.

Vad vi söker

Vi tror att du som matchar oss jobbar som Creative Strategist eller Digital Projektledare på en digital byrå, konsultföretag eller på en marknadsavdelning. Du har 5-10 års relevant erfarenhet inom branschen och kan jobba agilt, scrum, metodiskt etc. Eftersom vi har både svenska och utländska kunder krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Viktigast för oss är att du är positiv och lösningsfokuserad person med förmåga att realisera antagna uppdrag. Vi vill också att du med en självklarhet är med och utvecklar kontakten med kunder, och att du är genuint intresserad av ditt team och det vi levererar.

Du både inspireras och utmanas av den tekniska och digitala utvecklingen som sker i samhället idag.

Enfo - Enklare, smidigare, smartare affärer i den Digitala dimensionen

Enfo skapar innovativa digitala lösningar som utvecklar, förnyar och förbättrar kundernas affärer. Med affärsinsikt, teknisk expertis och beprövade arbetsmetoder förädlar vi informationsflöden och utvecklar IT-lösningar så att våra kunder tar initiativet i en digitaliserad värld för att leverera resultat och upplevelser till sina kunder.

Enfo består av cirka 900 nischade experter som finns i Finland och Sverige. Omsättning MEUR 128 (2016). Lär känna oss på enfogroup.com

Ansökan

Verkar den här tjänsten intressant för dig så ansök redan i dag! Har du frågor eller vill höra mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotte Svanström på charlotte.svanstrom@enfo.se, så ser vi om det finns en matchning för oss!

Ansök nu >>