364
Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Arbetsbeskrivning

I din roll som innesäljare arbetar du främst med att bibehålla kundkontakt och utröna kundbehov för att driva Enfos affär framåt. Tillsammans med en kollega ansvarar du för att koordinera och initiera säljinsatser. Du bearbetar främst befintliga kunder men även nybearbetning och s.k. kalla samtal förekommer. I din roll ansvarar du och din kollega för CRM systemet och ser till att det är uppdaterat och att inga trådar eller kunder släpps. Dina insatser och sälkontakter kommer att utgöra motorn i säljprocessen där du har en nyckelroll i att driva och koordinera affären tillsammans med övriga säljteamet. Du arbetar främst med att:

  • Kartlägga kunder och identifiera behov
  • Kundbearbetning via telefon men även på kundmöten
  • CRM ansvar och säkerställa att systemet används på bästa sätt

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyfiken, strukturerad och besitter ett driv utöver det vanliga. Din energi är viktig och du förväntas strukturera och driva säljprocessen framåt. Du har ett stort teknikintresse och tycker om kunddialog. Du drivs av att göra affärer som del av ett team och är lösningsorienterad i ditt förhållningssätt. Rollen ställer stora krav på personlighet och eget engagemang. Vidare tror vi att du:

  • Har ett par års säljerfarenhet och mycket god telefonvana
  • Har ett dokumenterat och genuint teknikintresse
  • Är driven och entusiasmerande
  • Är vältalig och lösningsorienterad

Du erbjuds

På Enfo finns det goda möjligheter att utvecklas och gå vidare inom exempelvis sälj eller teknik. Enfo fick 2016 utmärkelsen ”A great place to work”, både i Sverige och Finland. Du får möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor i en trivsam miljö och vara med att driva Enfos säljprocesser framåt. Du får möjlighet en ansvarsfull roll i säljteamet och du sporras av att göra långsiktiga affärer och leverera värde.

Övrigt

Enfo har valt att samarbeta med SW IT, en del av SJR koncernen, i denna rekrytering. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Markus Öhman, 070-471 02 43, alt. markus.ohman@sw.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök Tjänsten >>