Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.
Business Intelligence partners

Produkter och partners inom BI

Microsoft

MicrosoftMicrosoft är ledande leverantör av BI och Analys-plattformar, både lokalt och i molnet via Microsoft Azure. Microsoft erbjuder en enorm bredd av allt inom Business Intelligence, från datalager till avancerad analys.

Microsoft BI-analysverktyg tillåter de anställda fatta välunderbyggda beslut med nya, lättanvända verktyg som smidigt sammanställer befintlig företagsdata, extern data och stora, ostrukturerade datamängder. Den ger IT-avdelningen rätt verktyg för att distribuera data till alla användare i organisationen med en säker, hanterad BI-analyslösning som är inbyggd i SQL Server.

Tillsammans med Qlik är Microsoft erkänt som en ledare i Gartners Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms (februari 2016). Genom lång erfarenhet av Microsoft BI har Enfo stor kompetens inom området och är Microsoft Gold Partner inom dataanalys. Enfos medarbetare, som är specialiserade på Microsoft P-Seller och Partner technology specialist programs, har mycket djup kunskap om Microsoft BI-lösningar och ett nära samarbete med Microsofts produktutveckling.

Relaterade blogginlägg:

 

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION OM MICROSOFT BI OCH ANALYS-PLATTFORMAR

Lina Tjerneld
Sälj- & Marknadschef, Enfo BI & Analytics
Tel:
+46 73 625 30 40
KONTAKT

KONTAKTA OSS

Valdation:
* Förnamn:
* Efternamn:
Företag:
Tel:
* Email:
Land:
* Meddelande:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!

RELATERADE KOMPETENSOMRÅDEN