Partner november 28, 2017

IBM

IBM är ett av världens största mjukvaruföretag som fokuserar på kognitiva lösningar och molnplattformar som digitalt transformerar företag och hela branscher. Med 100års erfarenhet och verksamhet i fler än 170 länder och innovation som kärnan i sin strategi erbjuder IBM ett komplett ekosystem av produkter och tjänster för att både tillgodose era nuvarande behov och för att hjälpa er att snabbt och smidigt anpassa er till framtida krav. Ledstjärnan för IBM:s arbete är engagemang för kundens framgång och företaget arbetar flitigt för att uppfylla kunders verksamhetsbehov.

På Enfo är vi stolta över att ha varit affärspartner till IBM i över ett decennium. Tonvikten har legat inom integration, säkerhet och processhantering baserade på IBM:s programvaruportfölj. Enfo fungerar som en pålitlig rådgivare till våra gemensamma kunder och med sin branschexpertis och engagemang, tillsammans skapar vi värde och förbereder er kunder för framtiden. Som 2017 års IBM Cloud Partner of the Year och Gold partner kommer Enfo med sin yrkesskickliga personal och sina IBM Champions att se till att våra kunder i olika branscher får ut maximal nytta av sina IBM lösningar nu och framåt.

Enfo och IBM vet att kunderna behöver en partner de kan lita på, en som kan deras bransch och processer och ser till att deras ekosystem är skyddat, skalbart, globalt med med lokal närvaro.   

Tillsammans levererar Enfo och IBM värde som hjälper kunderna att:

Snabbare och enklare länka samman företag, moln och hela ekosystem. 

Effektivt leverera innovativa tjänster genom att brygga kanaler, leveransmodeller och befintliga tillgångar.

Dela tjänster och utvidga affärsprocesserna över och utanför det växande affärs-ekosystemet. 

Säkerställa integritet genom att trygga datat inom den digitala domänen. 

Skapa värde genom skalbara, tillförlitliga och händelsestyrda interaktioner i realtid.

Läs och upptäck de senaste nyheter inom IBM's produkter här. 

There are several specific IBM Baseline offering, a description of these can be found here. 

 

enfo ibm cloud partner of the year