Kontakta oss

KAFFE ELLER TÉ? Vi kan väl ses över en kopp.

Digitala lösningar

Här finner du våra olika produkter inom system som harmoniserar med våra best practice lösningar - för att skapa effektivitet. Vi jobbar med branschledande lösningar som har flertal optioner och supportalternativ - baserat på dina behov och förutsättningar. Självklart kan du även få systemutbildningar inom våra best practice lösningar.

digitala losningar 

Vi jobbar med följande digitala systemområden inom Service & Asset Management:

  • Underhållssystem
  • Stopptidsuppföljning
  • Kvalitetssystem
  • Kalibreringssystem
  • Visualisering

IBM Maximo

IBM Maximo är det ledande systemstödet för service- och underhållsverksamheter och ger dig kontroll över alla typer av utrustning, produktion, resurser, infrastruktur, anläggningar, transport och kommunikation genom att hantera dem alla på en gemensam plattform. Denna plattform gör det möjligt att dela med dig av och verkställa best practice, lager, resurser och personal. 
Enfo är IBM största partner i Norden och har mångårig erfarenhet från hela IBM Maximo och specifika branschlösningar och tilläggmoduler. Idag har vi kunder över hela Norden som gärna ställer upp för t.ex. referensbesök.

Efecto

Efecto är ett lättanvänt, robust och flexibelt underhållssystem. Efecto Grundsystem utgör stommen i Underhållssystemet och består av ett antal funktioner som samverkar.
Efecto är ett utmärkt verktyg som stödjer verksamheten. Både i det dagliga arbetet och för att utveckla ert underhåll.

Stopptidsuppföljning

TAK/OEE är ett sätt att mäta hur ofta och hur länge maskinerna i er produktion står still. Tack vare en OEE lösning får du tillgång till detaljerad information om tillverkningen i företaget. Det här är nyckeln till att effektivt kunna hitta och bearbeta de flaskhalsar som finns i produktionen. Lösingen ger er ett bra beslutsunderlag som svart på vitt talar om vilken kapacitet som ni har och ger företaget faktabaserade siffror som går att lita på. Idag lider många av brist på information om det aktuella produktionsläget och för att överleva i den globala konkurrens är det viktigt att producera mer effektiv och ha koll på sitt TAK/OEE-värde.

QIS

QIS är ett kvalitetssystem för ta in produktionsdata i realtid och det finns många olika uttryck som ges till det vi gör; somliga kallar det MES eller EMI och andra kallar det Kvalitet eller Operations Management eller SPC. Vi har inget emot vad man kallar det. Vårt mål är att höja värdet på ditt företag genom att hjälpa dig att förbättra produktens kvalité, minska förluster och kostnader och optimera produktionsflexibilitet - allt leder till nöjdare kunder och högre vinster. Syftet är att bygga in kvalitét i processen istället för att inspektera in den.

Visuella fabriken

Visuellafabriken.se ger dig ger dig verktygen för att lyckas med din visualisering och påvisa företagets transparans. Lösningar som arbetats fram när vi varit ute hos våra kunder och genomfört allt från utbildningar, standardiseringar, processkartläggningar till nya produktionssystem. Du får allt samlat på ett ställe: visualiseringsverktyg, inspiration inför förbättringsarbeten och utbildning i arbetssätten. Vill du även ha hjälp med implementeringen eller coachning i våra berörda ämnen hjälper vi dig hela vägen fram - utifrån era förutsättningar, behov och mål. Här finner över 4000 visualiseringsprodukter  - och även arbetsätten bakom dem.

Support/Förvaltning

Verksamhetssystem lever i en konstant förändrad skepnad iom att verksamheten förändras och hela tiden ställer nya krav. Därav är en strukturerad support/förvaltning av oerhört stor vikt. 
Ända sedan vi på Enfo började implementera digitala lösningar såsom IBM Maximo har vi jobbat med support/förvaltningsmodeller för att stötta våra kunders behov av en strukturerad förvaltning av lösningarna. Med vår mångåriga erfarenheter av många olika typer av kunders behov, har vi paketerat vårt förvaltningskoncept i ett antal standardiserade tjänster kopplade till tydliga SLA och ansvar.

KOntakt

Håkan Östholm
Business Developer
Tel:
+46 761 462 901
KONTAKT

KONTAKTA OSS

Valdation:
* Förnamn:
* Efternamn:
Företag:
Tel:
* Email:
Land:
* Meddelande:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!