Om oss

Det är du som läser nu som gör Enfo till vad vi är. Vare sig du är kund eller potentiell kund, intresserad av att arbeta med oss, en av våra egna medarbetare eller nyfiken i största allmänhet vill vi hälsa dig välkommen hit.
Det är tack vare dig som vi bidrar till våra kunders framgångar med digitaliserade lösningar.

NISCHADE EXPERTER I SAMVERKAN FÖR FRAMGÅNGAR I DEN DIGITALA DIMENSIONEN

Du som kund vill bli mer framgångsrik och förenkla dina affärer i den växande digitala dimensionen. Du som medarbetare vill sporras till utveckling av vassare lösningar. Alla vill ha en bild av vilka vi är och vad vi erbjuder. Det, bland annat, är vad som dagligen håller oss på tå.
Genom Business Intelligence & Analytics, molntjänster och integrationer ser vi till att verksamheten är agil och snabbt anpassningsbar till en ständigt föränderlig affärsvärld. För att hantera denna dualitet av robust och agilt erbjuder vi förvaltning av integrationer och övriga tjänster, även från tredje part. 

Enfo Careers

Inom alla våra kompetensområden är vi nischade experter som samverkar till affärsmässiga lösningar i den Digitala Dimensionen. Vi driver och optimerar stora delar av våra kunders robusta IT-miljö med pålitliga och automatiserade processer vilket innebär smidiga, effektiva och driftsäkra affärer. 
Det är så vi är. Vi tänker bortom morgondagen och tar ansvar för dagen. Så skapar vi enklare, smidigare och smartare affärer i den digitala dimensionen.

Säg var du står så visar vi vart du ska

Affärsområde

IT Transformation

Data-driven operational excellence

Kontakt:

Sami Kähkönen

Email:

sami.kahkonen@enfogroup.com

Tel:

+358 40 547 6478

Affärsområde

Business Transformation

Data-driven business development

Kontakt:

Hans Sollerman

Email:

hans.sollerman@ enfogroup.com

Tel:

+46 73 06025 00

Affärsområde

DIGITAL TRANSFORMATION

Data-driven digital service creation

Kontakt:

Erik Brügge

Email:

erik.brugge@enfogroup.com

Tel:

+46 70 447 28 87

UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Kompetensområden