NOVACURA FLOW

Service and asset management partner
Det är genom Novacura Flow som du kopplar ihop personalen med affärssystemen. Det är en innovativ plattform som fungerar som ett lager som ligger ovanpå dina befintliga affärssystem eller som ett verktyg där du skapar dina egna applikationer.

Med Novacura Flow får du en plattform för alla dina affärsappar. Appar som är perfekt anpassade efter dina affärsprocesser. Med Novacura Flow® har du ett gemensamt språk mellan affärsverksamheten och IT, mellan processerna och affärssystemet. Och du får en plattform där du enkelt kan designa och skapa dina egna affärsapplikationer utan att ändra på de underliggande affärssystemen. Du kan köra samma användarvänliga, arbetsbaserade applikation i olika användargränssnitt såsom mobiltelefoner, surfplattor, datorer och handterminaler.

Vi ger dig frihet att arbeta hur du vill och var du vill, och att vara så bra som du vill. Ingen programvara ska hindra dig från att prestera bättre.

Hur arbetar du med Novacura Flow


Novacura Flow®-konceptet är mycket enkelt och ger dig omedelbar avkastning på din investering. I fyra steg skapar du en affärsapplikation som passar din verksamhet perfekt.

1. Rita hur du vill arbeta. Du har nu definierat ditt optimala arbetsflöde.

2. Koppla arbetsflödet till ditt affärssystem. Du har nu en körbar applikation.

3. Kör din applikation på den enhet som du föredrar. Oavsett var dina användare finns eller vad de gör kan du köra din applikation på valfri smartphone, surfplatta, dator eller handterminal. Och du kan köra den online eller offline, helt efter behov.

4. Förbättra! Följ upp hur verksamheten går mellan kontrollpunkter som du anger i dina arbetsflöden. Se vad som behöver förbättras, ändra det arbetsflöde som du ritade tidigare och kör en uppdaterad version av din applikation. Du har nu gjort en omedelbar förbättring av verksamheten.

Eller så kan du göra det ännu enklare – välj och kör

Vi har ett omfattande bibliotek med befintliga arbetsflöden färdiga att användas. Välj bara det arbetsflöde som du behöver, ändra det om du vill och kör det direkt på den enhet som du föredrar.

Vi har färdiga arbetsflöden för alla våra affärsmiljöer:

  • Fältservice
  • Fältförsäljning
  • Logistik
  • Projektleverans
  • Tillverkning
  • Underhåll

KONTAKTA OSS

Jan Carlstedt

Tel

+46 709 60 32 35

UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

kontakta oss

Valdation:
* Namn
* Telefonnummer
Email
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!