För samman allt i molnet

Cloud services

Framtiden är i molnet och framtiden är nu! Molnet har idag lett till samma slags transformation för utveckling av nya plattformar och köp av datakraft som internet innebar för kommunikation och informationsutbyte för 20 år sedan. Under de närmaste åren kommer vi se en av de största omställningarna för företagande i vår tid - och det kommer att gå undan. Det finns många fördelar med molnet och därmed många olika skäl till att genomföra en molnresa. Kostnadsoptimering, agilitet, flexibilitet, säkerhet och innovation är några av fördelarna, men det krävs en enkel, smidig och smart process för att ge dig maximalt affärsvärde och ROI.

DIN BRO TILL MOLNET – VI STÖTTAR DIG HELA VÄGEN

Våra molnexperter hjälper dig hela vägen i resan till molnet. Vi ser till att färden blir enkel, smidig och smart och att det blir rätt från början - så att du får avkastning på investeringen. Enfo har den spetskompetens som behövs för att flytta dina miljöer till molnet på rätt sätt. Oavsett om det gäller beräkningar, databaser eller andra arbetsmoment så har vi kunskap och erfarenhet att hjälpa er nå nyttan. Vi hjälper till att analysera din nuvarande situation, sätta upp mål för vad du behöver uppnå, och hjälper dig därefter att nå dessa. Väl där hjälper vi dig även med förvaltning av plattformen. Oavsett vilken molnplattform du väljer eller vilket system du vill flytta så hjälper vi på Enfo dig att integrera allt i molnet för att maximera affärsvärdet.

LYFT SMART

Ska du till molnet? Bra! Molnet ger din organisation enorma fördelar. Är det dags att lämna den gamla infrastrukturen bakom sig och ta steget till molnet? Vi hjälper dig varje steg på resan. 

Många kritiska affärsområden kan påverkas av beslutet att flytta till molnet. Utveckling, säkerhet, styrning och kontroll, ekonomi och planering, rekrytering och kundtjänst, för att bara nämna några. Se till att fokusera på er strategi och verksamhetens mål redan i början av resan. Det finns många frågor som du säkert redan börjat fundera kring; Var börjar vi och hur? Ska vi flytta våra nuvarande system eller bygga nytt? Vilken molnplattform ska användas och hur? Hur redo är organisationen för molnet och vilka fördelar är det vi vill nå med flytten? 

Vi stöttar dig och hjälper dig att komma igång. Från planering och utvärdering till design och implementering - hela vägen till underhåll och support. Vi hjälper dig att integrera allt i molnet.

KONTAKTA OSS

Peter Lämber

Senior Vice President, Cloud and Business Development

Tel

+46 (0)73 800 5505

kontakta oss

Valdation:
* Namn
* Telefonnummer
Email
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster