DIGITALT SEMINARIUM

Digital seminar
Våra digitala evangelister hjälper er definiera er nuvarande situation och identifiera framtida möjligheter.
För att få fart på de digitaliserade affärerna är det viktigt att förstå den nuvarande situationen och de framtida möjligheterna. Under seminariet guidar Enfos digitala evangelister er genom den Digitala mognadstrappan för att identifiera era bästa innovationsmöjligheter med hjälp av den Digitala möjlighetskartan. Dessa steg ger oss den nödvändiga bilden för en rekommendation om vad ni bör fokusera på.

Under seminariet delar Enfos digitala evangelister med sig av kunskap och insikter om marknad och konkurrenssituation. Ni får också se praktiska exempel på hur disruptiv teknik omvälver dagens affärsmodeller, produkter och tjänster samtidigt som det finns snabba vinster att hämta när den kombineras med befintliga erbjudanden. Ni delar med er av er nuvarande situation och era strategiska tankegångar för att skapa möjligheter genom digitalisering av affären.

Det Digitala seminariet är det första steget i vår Digital Dimension | LABS metod. Metoden hjälper dig att fokusera på det som är viktigt för att snabbt få saker gjorda. Baserat på de affärsidéer som kommer fram under det Digitala seminariet kan vi kickstarta er digitala produktutveckling genom att utveckla en prototyp på tio veckor. På endast tio veckor kan du lansera, dela och få feedback på dina framtida digitala produkter. 

KONTAKTA OSS

Niklas Thulin

Digital Evangelist, Enfo Group

Tel

+46 736 84 06 29

UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster