Enfos acceleratorer för Smart Products ger ditt IoT projekt ett försprång!

Smart products
Idag är många företag väl medvetna om att de för sin egen överlevnads skull måste öka farten i sin övergång från produkt till tjänst. Den stora frågan är hur de ska nå dit. Enfo har identifierat och utvecklat ett antal byggstenar som tillsammans med vårt ekosystem av partners som tillhandahåller machine connectivity och systemintegration bildar ett fantastiskt utgångsläge för snabb utveckling av smarta produkter.

IoT och Smart Products applikationer skapar värde och konkurrensfördelar i alla typer av industrier som t.ex. sjukvård, energi, produktion och bank. Oavsett hur varierade dessa affärsområden är, har de gemensamt att de måste hålla koll på en produkts läge och status – detta görs oftast genom fleet management.    

Enfos Smart Products-acceleratorer består av grundläggande IoT moduler för fleet management som kan anpassas efter vilken fysik produkt som helst. Utöver fleet management erbjuder vi även ett antal specialanpassade applikationer och tjänster som utvecklats med hjälp av Digital Dimension|LABS metodologin.

Vårt väletablerade ekosystem av connectivity leverantörer, systemintegratörer och molnplattformar ger en smidig resa hela vägen från start till att tjänsten är igång och fungerar som den ska.  Vår breda erfarenhet från att hjälpa kunder som letar efter en bättre användarupplevelse eller ett nytt smart sätt att nå lönsamhet, skapar utmärkta förutsättningar för oss att erbjuda en kostnadseefktiv process som möter alla dina krav.

Låter det för bra för att vara sant? Du kan få se det med dina egna ögon! Vi ger dig gärna en demo som visar hur våra Smart Products-acceleratorer fungerar och hur de kan anpassas för att möta dina specifika behov. Skriv bara några rader till oss så kan vi snart börja skapa tillsammans!

KONTAKTA OSS

Niklas Thulin

Digital Evangelist, Enfo Group

Tel

+46 736 84 06 29

UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster