microsoft

Information management partner

Microsoft är ledande leverantör av BI och Analys-plattformar, både lokalt och i molnet via Microsoft Azure. Microsoft erbjuder en enorm bredd av allt inom Business Intelligence, från datalager till avancerad analys.
 
Microsoft BI-analysverktyg tillåter de anställda fatta välunderbyggda beslut med nya, lättanvända verktyg som smidigt sammanställer befintlig företagsdata, extern data och stora, ostrukturerade datamängder. Den ger IT-avdelningen rätt verktyg för att distribuera data till alla användare i organisationen med en säker, hanterad BI-analyslösning som är inbyggd i SQL Server.
 
Tillsammans med Qlik är Microsoft erkänt som en ledare i Gartners Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms (februari 2016). Genom lång erfarenhet av Microsoft BI har Enfo stor kompetens inom området och är Microsoft Gold Partner inom dataanalys. Enfos medarbetare, som är specialiserade på Microsoft P-Seller och Partner technology specialist programs, har mycket djup kunskap om Microsoft BI-lösningar och ett nära samarbete med Microsofts produktutveckling.

KONTAKTA OSS

Erik Brügge

EVP, Sales

Tel

+46 774 404 400

UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster

kontakta oss

Valdation:
* Namn
* Telefonnummer
Email
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!