SYSTEMINTEGRATION OCH INTEGRATIONSPROCESSER

Integration services

Att ha rätt information vid rätt tidpunkt är avgörande för att lyckas i affärer. Sedan 2001 har vi fokuserat på att hjälpa till att omvandla affärsbehov till implementerade integrationslösningar snabbt, enkelt och till en låg kostnad.

RÅDGIVNING

Våra rådgivningstjänster omfattar våra konsulttjänster och populära workshops som hjälper er att skapa ett business case för att investera i en API-plattform, integrationsplattform eller ett integrationscenter.

Vi har utvecklat flera beprövade och testade projekt där vi levererar hela eller delar av vår Baseline (vår verktygslåda för integration) i kombination med infrastruktur och programvara. Gemensamt för alla våra projekt är att du redan från början vet vad du får, när du får det och hur mycket det kostar.

 

GENOMFÖRANDE

Våra implementeringstjänster är en perfekt fortsättning på våra rådgivningstjänster som gör det enkelt att omsätta besluten till praktik. Vi kan erbjuda ett utvecklingsteam med en blandning av resurser, inklusive resurser utanför integrationsområdet, som fungerar i all metodik, från vattenfall till agil. Vi anser att team är det perfekta för långsiktiga åtaganden eftersom ett team fungerar bättre och bättre med tiden.

Med vår senaste implementeringstjänst kan du beställa integrationer med fastställt SLA och pris. På så sätt flyttas fokus att hantera konsulter eller utvecklare över till oss och det blir enkelt att budgetera integrationskostnaderna.

Med våra Baseline Start-kits kan vi få igång din integrationsfunktionalitet inom en fastställd deadline. Det är ett enkelt konceptprojekt som säkerställer att plattformen är korrekt installerad, inklusive utbildning av användare.

 

UNDERHÅLL

Våra fristående underhållstjänster passar bra som påbyggnad efter ett implementationsprojekt. Huvuddelen av drifttjänsten bygger på Enfos mångåriga erfarenhet och beprövade metoder. Grundpelarna i underhållstjänsten är support, övervakning och hantering av plattformar, API:er och integrationslösningar.

Vi erbjuder också en lättviktstjänst för underhåll om du vill ta hand om plattformarna själv men önskar hjälp av våra erfarna tekniker med ett SLA vid problem.

 

INTEGRATION AS A SERVICE

Genom denna tjänst kan du beställa integrationer som vi levererar inom en definierad tidsram till en molnplattform där vi hanterar och stöttar dina integrationer och API:er. Det är vårt ansvar att se till att allt fungerar smidigt. Med den här tjänsten behöver du inte investera i någon kostsam och stelbent plattform eller hantera konsulter eller kostsamma migrationsprojekt.

 

PARTNER

Enfo arbetar i nära samarbete med flera företag inom integrationsområdet och vi är certifierade av många av våra partner. Alla våra integrationstjänster kan implementeras med hjälp av våra partners programvara och de flesta av våra tjänster levereras med ett fast pris och SLA.

KONTAKTA OSS

Kristina Lid

Baseline Manager

Tel

+46 76 610 43 64

UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster