MICROSOFT AZURE API MANAGEMENT OCH MICROSOFT BIZTALK

Integration service partner

Microsoft är ledande leverantör av produkter och lösningar för att möjliggöra digital transformation, både lokalt och i molnet via Microsoft Azure. I detta finns omfattande tjänster och produkter för de viktiga integrationer som möjliggör automatiserade processer och nya erbjudanden.


Med API Management i Microsoft Azure kan man skapa ett applikationslandskap där alla verksamhetens applikationer kan samverka, och affärsprocesser kan exponeras mot omvärlden på ett kontrollerat sätt. I de fall en mer traditionell middleware-approach är lämpligt erbjuder Microsoft BizTalk Server som en mogen och mycket kompetent plattform för att hantera flödet av information.


För Microsoft är teknik en del av allt. När mängden data i världen är obegränsad skapar det möjligheter som vi aldrig sett förut. Det innebär att vi kan leva bättre, jobba smartare, komma varandra närmare och utvecklas snabbare.

 

Tillsammans med våra partner utvecklar vi tjänster och lösningar som hjälper kommersiella kunder och offentlig sektor att förbättra sin dagliga verksamhet. Vi hjälper er att ta vara på de nya möjligheter som tekniken medför, på ett enkelt, välbekant, tryggt och omvälvande sätt.


Det går att kalla detta för digitalisering, vi kallar det nya möjligheter.


Enfo har lång erfarenhet av att leverera tjänster, lösningar och kompetens baserat på Microsofts tjänster och produkter inom området integration. Enfo har varit en ledande leverantör inom detta område sedan 2001. Genom det nära partnerskapet är Enfo alltid redo att leverera relevanta lösningar som adresserar våra kunders behov och möjliggör affärsutveckling, och vi har ett levande och nära samarbete med Microsofts produktutvecklingsteam. Enfo är Gold Partner till Microsoft inom områdena Application Integration.

 

Enfo Microsoft Gold Partner

KONTAKTA OSS

Kristina Lid

Baseline Manager

Tel

+46 76 610 43 64

UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster