MOBILA ARBETSPLATSER LYFTER PRESTATIONEN

Enterprise Mobility

Det är längesedan en telefon användes enbart för samtal och surfning på nätet ansågs tillhöra medarbetarnas fritid. Mobilen, internet och olika appar är viktiga och naturliga arbetsverktyg som ger frihet, kreativitet och effektivitet. Men de kräver också nya affärsmodeller i den Digitala Dimensionen.
I det mobila landskapet blir inte bara de befintliga affärsprocesserna mer effektiva, utvecklingen leder även till helt nya affärsmodeller och processer. Samtidigt måste det finnas kontroll över mobiliteten i organisationen så att säkerhet och effektivitet verkligen garanteras.

Affärsapplikationer inom lokala nätverk, i molnet, molntjänster (SaaS) och olika appar ska hanteras likvärdigt av alla samtidigt, självbetjäningstjänster, orderkanaler och interna "app stores" ska utvecklas och uppdateras samtidigt som "bring your own scenarios" - det vill säga när användaren kopplar upp och använder en egen enhet - ska hanteras. Landskapet blir snabbt komplext.

Ta kontroll över kostnader, utveckling och säkerhet

Genom att utveckla med moderna, mobila arbetsmetoder och system hanterar Enfo hela det mobila landskapet i organisationen för att göra dina affärer enklare, smidigare och smartare i den Digitala Dimensionen.

Bättre service till dina kunder

Användarvänliga och fungerande mobila arbetssystem gynnar även dina kunder. Vi hanterar hela kedjan samtidigt som kontinuitet och säkerhet är garanterad.

KONTAKTA OSS

Erik Brügge

EVP, Sales

Tel

+46 774 404 400

UTFORSKA vad vi kan och gör
UTFORSKA vad vi kan och gör

Stäng

Tjänster