Skip to main content

Bild

Image

default image 1
Blogg

Johanna är ekonomen som blev utvecklare

Sektioner

Text

”Jag kunde inte se mig själv gå ett arbetsliv i 40 år utan att få jobba med IT, så jag var tvungen att byta karriär”, säger Johanna Kallin, Teamleader på AWS Development.

 

Efter att ha utbildat sig till ekonom och ha jobbat i några år insåg Johanna Kallin att hon ville vässa sina kunskaper ytterligare. Genom Academic Work fick hon en stabil grundutbildning i utveckling och fick lära sig grunderna för hur man jobbar som utvecklare. Det blev en brant inlärningskurva och Johannas prestationer under utbildningen ledde till en roll som underkonsult. 6 månader senare fick hon fast anställning hos oss på Enfo  

Vi brukar prata om att det finns en startup-känsla på Enfo – fast med tryggheten kvar.

Author

Johanna Kallin

Author's title

Teamleader på AWS development

Text

”Det var utmanande att direkt få lära sig nya saker som till exempel AWS. Jag hoppade snabbt in i ett projekt där vi skulle gå från beta till att köra live ganska omgående”, säger Johanna Kallin. 

På Enfo tror vi på individens styrka. Att sträva efter att konstant utvecklas som både människa och utvecklare och därför skapa arbetsmiljöer som optimerar förutsättningarna för våra medarbetare.  

”Jag tror att Enfos edge är att vi tror på människor och deras vilja att utvecklas. I slutändan handlar det inte så mycket om IT utan om andra egenskaper och erfarenheter man kan ha nytta av för att kunna komma med insikter och idéer som kan lösa problem”, berättar Johanna. 

Dela