Skip to main content

Bild

Image

o365-meetup
Blogg

Office365 meet-up hos Enfo

Sektioner

Text

Office 365 User Group Göteborg är ett community av personer som på ett eller annat sätt arbetar med eller vill lära sig mer Microsoft Teams, SharePoint, Azure, PowerBI och andra områden inom Office 365.

Syftet med att köra meetups är att träffas för att lära känna likasinnade och dela med sig av kunskap för att lyfta varandra, sharing is caring helt enkelt. Just den här gången stod Enfos Göteborgskontor värd för eventet som bjöd på mingel och två presentationer fyllda med spännande insikter. 

 

Kvällens första talare var Patrik Björklund som lyfte ut och delade med sig av några av de senaste nyheterna inom Office 365, Microsoft Teams och SharePoint som förändrar upplevelsen för både slutanvändare och administratörer.

 

Senare under kvällen höll Bardia Jedi, O365 utvecklare på Enfo en session kring Key Vault och hur det kan byggas in i Office 365 lösningar för att underlätta administrationen och förbättra säkerheten. Key Vault är precis vad det låter som, ett digitalt valv där nycklarna till organisationens viktiga data kan förvaras säkert. Det är ett utmärkt sätt att säkra upp lösenord, certifikat, API nycklar och annan känslig information.

 

På Enfo sätter vi lärandet i centrum och fortsätter alltid att utveckla oss för att kunna leverera nytänkande och hållbara workplace-lösningar till våra kunder. Vill du veta mer om hur din organisation komma igång och arbeta med Office 365 på bästa sätt? Ladda ner vår guide och läs mer!

 

 

Dela