Skip to main content

Bild

Image

Service Deskin kehittäminen
Blogg

Skapa förutsättningar för stärkande samarbeten och ökad produktivitet med Office 365

Sektioner

Skapa förutsättningar för stärkande samarbeten och ökad produktivitet med Office 365

Text

Smidiga digitala samarbeten och en effektiviserad vardag är något som nästan alla organisationer strävar efter på ett eller annat sätt. I den digitaliserade värld vi befinner oss i lanseras ständigt nya verktyg som erbjuder lösningar för just detta, men frågan är om du verkligen behöver köpa in ännu en licens? Med Office 365 får du med dig alla verktyg du behöver för att skapa en effektiv modern digital arbetsplats där samverkan och produktivitet står i fokus. 

Ladda ner guiden och läs mer: Så får ni ut den fulla effekten av er O365 satsning! 

Arbeta var du än befinner dig 

Idag arbetar vi allt mer mobilt – många organisationer går ifrån det traditionella kontorsarbetet vid skrivbordet. Ett begrepp för det här fenomenet är ”härarbete”, att vi allt mer arbetar där vi befinner oss här och nu – kanske sitter du på ett tåg, i en annan stad eller kanske på en helt annan kontinent än dina medarbetare. Den moderna arbetsplatsen innebär nya arbetssätt och lösningar för att underlätta digitalt samarbete. Med O365 kan du kommunicera, samla, dela och redigera filer enkelt och säkert med dina kollegor var du än befinner dig.  En applikation som ofta hamnar i strålkastarljuset när vi pratar om digitalt samarbete är Microsoft Teams. 

Samla din arbetsgrupp online i Microsoft Teams

Du skulle kunna föreställa dig Microsoft Teams som ett klassiskt kontor. I biblioteket hittar du alla dina mappar med arbetsgruppens dokument och filer, schemalägg möten och träffas online i det digitala mötesrummet, dela med dig av den senaste informationen till dina kollegor på er gemensamma konversationssida. I Teams finns dessutom chattfunktionen som skulle kunna jämföras med den snabba frågan du ställer över skrivbordet eller vid kaffemaskinen till din kollega. 

OneDrive och SharePoint tillgängliggör din information

Med modern och säker molnlagring i OneDrive ser du till att dina och din organisations filer kan delas mellan personer och nås från alla dina enheter. SharePoint är applikationen som används för att skapa gemensamma dokumentbibliotek och webbsidor. Både OneDrive och SharePoint arbetar ständigt på i bakgrunden och ser till att ditt arbete i samtliga O356 appar sparas och förvaras på rätt plats. 

Office 365 – en helhetslösning för din organisation

Med rätt O365 licens kan du skapa alla förutsättningar som din organisation behöver för mer effektivt och säkert arbete varje dag. Samtliga appar som kommer med den molnbaserade lösningen O365 går att nå från mobil, dator och/eller via webbläsare. 

Kicki Kåbring, Verksamhetskonsult Modern Workplace, Enfo
 
För att läsa mer om vilka appar som ingår i O365 och hur du maximerar effekten av din licens, ladda ner vår guide genom att klicka på länken nedan!

 

Dela