Hoppa till huvudinnehåll
Meny
Nyheter

96 % av våra kunder rekommenderar Enfo

96 % of our customers recommend Enfo

I en kundundersökning som genomfördes i slutet av 2022 svarade 96 % att de rekommenderar Enfo. Enfo når ut till sina kunder två gånger per år för att mäta kundernas nöjdhet och lyssna på deras förväntningar.
 

Nöjdheten bland Enfos kunder ligger på en fortsatt hög nivå, och att 96 % av kunderna rekommenderar Enfo innebär en ökning med 3 % jämfört med föregående undersökning i maj 2022. Frågan kring hur nöjda kunderna är med Enfo som partner totalt sett resulterade i betyget 4,2 (skala 1-5), vilket också visar på en fortsatt stabil nivå i linje med tidigare undersökningar.

I bedömningen av samarbetet med Enfo har kunderna särskilt lyft fram Enfos expertis, smidiga samarbete samt dess kund- och serviceinriktade verksamhetskultur.

”Vi är stolta över att våra kunder fortsätter att värdera samarbetet med Enfo högt. Resultatet från vår kundundersökning är ett kvitto på vår förmåga att lösa våra kunders utmaningar och att vi har deras förtroende att göra det,” säger Sanna Mari Alppivuori, SVP Sales Finland på Enfo.

Totalt 149 personer i Finland och Sverige deltog i Enfos kundnöjdhetsundersökning.

Dela