Skip to main content

Bild

Image

default image 1
Nyheter

Boliden väljer Enfo för att uppgradera och skapa en template lösning för deras IBM Maximo asset management system

Sektioner

Text

Enfo kommer att uppgradera deras nuvarande Maximo 7.5 till 7.6 och tillsammans med Boliden skapa en template lösning som kommer att rullas ut till de olika siterna.

Målet med projektet är att ta fram en Maximo 7.6 template lösning för alla siter och att reducera bort anpassningar i deras nuvarande Maximo 7.5 lösning. En mer standardiserad lösning som är mer förvaltningsbar och kan följa produktens livscykel är viktig för Boliden.

Projektet startar nu i januari och är uppskattat till att vara klart i oktober. Vi på Enfo har tidigare framgångsrik erfarenhet av projekt som detta och kan med vår kunskap kring både system och underhållsprocesser hjälpa Boliden att nå en mer standardiserad lösning.

IBM® Maximo® Asset Management är en omfattande lösning för att hantera fysiska inventarier på en gemensam plattform i inventarieintensiva industrier. Den erbjuder bla mobil access, kartfunktionalitet, hantering av arbetsgrupper och analytiska insikter. Maximo Asset Management ger organisationer möjligheteten att dela och genomdriva best practice-användning, förrådsanvändning, resurser och personal. Alla typer av inventarier kan hanteras så som tex inventarier för produktion, infrastruktur, byggnader, transporter och kommunikation.

Enfo är en av de ledande IBM Maximo Partners i Norden.

Mer information:

Jan Carlstedt
Business Manager - Competence Area EAM

Mobile +46 (0)70 960 32 35
E-mail jan.carlstedt@enfo.se

Dela