Hoppa till huvudinnehåll
Meny
Nyheter

Enfo i strategiskt samarbete med Snowflake

Snowflake

Som ett av Nordens ledande konsultföretag inom Data & Analytics har Enfo valt att ingå ett strategiskt partnerskap med Snowflake.

Snowflakes Data Cloud är en av de ledande molnbaserade dataplattformarna för bland annat Data Warehousing, designat från grunden för att dra nytta av molnets alla fördelar. Med Snowflake som plattform uppnår företag en betydande skalbarhet. Dessutom betalar företaget enbart för faktisk användning och kan eliminera kostnader och arbete med administration och underhåll. Att ha alla data på ett ställe möjliggör också en effektiv och säker delning av data.

”Vi på Enfo vill bli en ledande leverantör av Snowflake i Norden och intresset bland våra kunder är stort. Vi är glada över vårt nära samarbete med Snowflake och att kunna erbjuda våra kunder deras skalbara plattform där säkerhet är i fokus,” säger Magnus Hillman, partneransvarig för Snowflake på Enfo.

Förutom att erbjuda kunder Data Management-tjänster baserat på Snowflake erbjuder Enfo också tjänster inom cybersäkerhet samt drifttjänster av Snowflake på AWS genom Enfos DevOps-team. Även flera av Enfos övriga partners, såsom Micro Focus, Collibra och Qivada erbjuder väl integrerade tjänster för Snowflake.

 

För mer information kontakta:
Stina Thor, Sr. Communications Manager & Sustainability Lead
Enfo
stina.thor@enfogroup.com, tel: +46 (0)70 214 3324

Magnus Hillman, Partner Manager Snowflake
Enfo
magnus.hillman@enfogroup.com, tel: +46 (0)72 221 6263

 

Dela