Skip to main content
Nyheter

Enfo på topplista över Sveriges bästa arbetsgivare

Sektioner

Enfo ranked as Sweden's 7th best employer

Text

Enfo har rankats som Sveriges sjunde bästa arbetsgivare i en undersökning genomförd av Universum.

Enligt Universums rapport Sveriges Bästa Arbetsgivare 2021 ligger Enfos resultat över genomsnittet när det gäller anställdas syn på sin arbetsgivares kultur och även medarbetarnöjdhet i stort. Enfo nådde en sammanlagd nivå på 72,4 i jämförelse med det genomsnittliga värdet för arbetsgivare på 56,3.

"Det är fantastiskt och verkligen glädjande att Enfo rankas som Sveriges sjunde bästa arbetsgivare. Enfos nya strategi, med vårt medarbetarlöfte i grunden, lägger tonvikten på våra medarbetare: en stöttande familj av experter, där inkludering, balans mellan arbete och privatliv, ständig utveckling och inspirerande ledarskap gör det möjligt för oss att frodas tillsammans. Vi arbetar för en mer hållbar och intelligent morgondag – även för våra medarbetare – vilket också återspeglas i Universums ranking, säger Henna Ylitalo, EVP People & Culture på Enfo.

Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare görs årligen av Universum och resultatet baseras på tre faktorer:

Intern identitet: Hur medarbetarna värderar exempelvis arbetsgivarens image, arbetsmiljö, kultur och möjlighet att avancera.

Nöjdhet/rekommendation: Hur nöjda medarbetarna är utifrån ett helhetsperspektiv och hur benägna de är att rekommendera arbetsgivaren till sina sociala nätverk.

Lojalitet: Hur benägna medarbetarna är att stanna kvar hos sin nuvarande arbetsgivare.

Enfo är en familj med över 800 digitala experter i Sverige och Finland. Med kunskap inom digital trust, data och analytics, applikationer, integration och managed services både utvecklar och driver Enfo IT-lösningar i molnet. Enfo har sex kontor runt om i landet: Göteborg, Malmö, Skövde, Stockholm, Västerås och Örebro.

Undersökningen genomfördes under perioden april till juli 2021.
 

Se topp 50: "Sveriges Bästa Arbetsgivare"

Läs mer om hur det är att arbeta på Enfo

Läs mer om lediga jobb på Enfo  

 

Dela