Skip to main content

Bild

Image

default image 3
Nyheter

Förändringar i Enfos ledningsgrupp

Sektioner

Text

Andreas Wickell, nordisk säljchef och medlem av Enfos ledningsgrupp, har beslutat att lämna bolaget. Även Lina Tjerneld, chef för marknadsföring och kommunikation och medlem av ledningsgruppen, har beslutat att lämna bolaget.

Andreas Wickell, nordisk säljchef och medlem av Enfos ledningsgrupp, har beslutat att lämna bolaget.

”Andreas har gjort ett bra jobb i att utveckla kundcentrerat sälj på Enfo. Jag vill tacka Andreas för hans insatser och önskar honom allt gott i framtida entreprenörskap”, säger Seppo Kuula, vd för Enfo.

Erik Brügge tar över som nordisk säljchef och fortsätter som medlem av Enfos ledningsgrupp. 

Även Lina Tjerneld, chef för marknadsföring och kommunikation och medlem av ledningsgruppen, har beslutat att lämna bolaget. 

”Lina har framgångsrikt tagit marknadsföring på Enfo ett steg vidare och har introducerat digital leadsgenerering och likriktning mellan sälj och marknadsföring. Jag önskar henne lycka till i entreprenörskap kring samma teman”, säger Kuula.  

Pelagia Wolff blir ny chef för marknadsföring och kommunikation. Hon rapporterar till vd, men är inte del av ledningsgruppen.

”Vi kommer att fortsätta utveckla sälj och marknadsföring på Enfo och har goda förutsättningar att ta nästa steg. Framför allt kommer vi att stärka samarbetet mellan affärsområdena och sälj. Inom marknadsföring och kommunikation kommer vi att jobba för ett enhetligt starkt företagsvarumärke”, säger Kuula.

Dela