Skip to main content
Nyhet

SAP S/4HANA ERP-lösning för den tillverkande industrin

Sektioner

IT-services Enfo

Text

Enfo har utvecklat ett av de första SAP S/4HANA-paketen för den tillverkande industrin i Norden. Det är fråga om ett färdigt paket med tjänster från planering till implementering och därtill licenser.

”Målet har varit att erbjuda smidighet och kvalitet för att bygga kärnan till modern verksamhetsstyrning. Paketet är avsett för företag inom den tillverkande industrin som vill ta i bruk en modern ERP-lösning. Det är en färdig helhet som möjliggör rimliga justeringar och som omfattar expertis från förberedande analys till verkställande. Här ingår nyckelprocesser inom finans, upphandling, lagerhantering, sälj och produktion,” säger Jenny Sandgren som leder SAP ERP-teamet på Enfo.

Enfo förvärvade Solteq:s SAP ERP-verksamhet i slutet av år 2019. Enfo hade sedan tidigare en andel i SAP-konsulteringsbolaget Zuite Business Consulting i Sverige.

”Den här SAP-kvalificerade partnerpaketlösningen för den tillverkande industrin torde vara en intressant möjlighet för medelstora företag som vill ta sin verksamhet till den modern digitala tidsåldern. Utvecklingen vi ser på marknaden är tydlig: affärskritiska applikationer inklusive ERP-system tas till en hybrid miljö. Enfos styrka som partner är vår kompetens att både utveckla och driva lösningar på lång sikt,” säger Seppo Kuula, Enfos vd.

 

För mer information: 

Juhani Pajala, Enfo, +358 44 719 3106

ENFO Takeoff with S/4HANA. Läs mer här.

Enfo's partnerskap med SAP. Läs mer här.

Dela