Skip to main content

Image

About us
Vi bemästrar det komplexa

Om oss

Content sections

Image

Notebook

För datadriven transformation

Text

Visste du att nästan all data i världen är ny? Mängden data växer exponentiellt och i den här alltmer komplexa världen är det A och O att föra samman data. Här kommer vi in i bilden.

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation. Vi bidrar med nischad kunskap kring olika plattformar, informationshantering och affärslösningar för att skapa intelligentare affärsverksamhet. Vi vill driva utvecklingen kring att hantera, förädla, analysera och använda data i ekosystem. Och det är här vi skapar magi med och för våra kunder: det är då olika typer av data förs samman som långsiktigt affärsvärde skapas. Vi jobbar med data i olika plattformar, är stolta över vår plattformsoberoende expertis och har en stark tilltro till molnet. Vi både utvecklar och driver digitala lösningar, och stödjer våra kunder i att lyckas med komplexitet. 

Det här är vårt hantverk, vårt fokus och det vi talar för och om. Vi är 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.
 

Background text

900

Front text

experter

Background text

330

Front text

kunder

Background text

55

Front text

års erfarenhet

Vad är viktigt för oss

Våra värderingar

Text left top

Vi tror på att respektera varandra och arbeta tillsammans. Vi värnar om vår gemenskap och vi samarbetar med varandra, våra kunder och i vårt ekosystem. Kärnan i vår kultur är att ha roligt på jobbet och att dela våra tankar och idéer med människorna omkring oss, och det tar vi ansvar för.

Image left top

Image

Samarbete

Text right top

Vi tror på att ta ansvar. Vi bryr oss om våra kunder, kollegor och vårt samhälle, och vi håller alltid vad vi lovar. Vi tror på öppenhet, på att dela med oss till andra och på att mångfald gör oss starkare. Vi anser att arbetet bara är en del av livet, och därför investerar vi i balans mellan arbete och privatliv och i friheten att arbeta flexibelt

Image right top

Image

Förtroende

Text left bottom

Vi värderar mod, nyfikenhet och förmåga att tänka bortom morgondagen, samtidigt som vi tar ansvar för det som händer här och nu. Intressanta utmaningar får oss att fortsätta utvecklas och ger oss möjligheter att växa. När något i vår gemenskap går sönder så lyfter vi fram problemet och ser till att åtgärda det.

Image left bottom

Image

Ständig utveckling

Text right bottom

Vi är nischade ambitiösa experter som gärna arbetar tillsammans med andra experter, med fokus på värdeskapande och effektivitet. Vi söker efter de bästa lösningarna för våra kunder.

Image right bottom

Image

Expertis

Image

People working on high table
Samarbete

Partners

Text

Vi jobbar brett med många olika samarbetsparter  

Image

Image

People working on high table

Kom och bygg ett intelligentare Norden med oss

Image

Image

People working in Pod chairs

På väg åt samma håll?