Skip to main content
Level1_About-us_Data-driven-business_Enfo
Vi bemästrar det komplexa

Om oss

Content sections

Notebook

Vi möjliggör datadrivna affärer

Text

Visste du att nästan all data i världen är ny? Mängden data växer exponentiellt och i den här alltmer komplexa världen är det A och O att föra samman data. Här kommer vi in i bilden.

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation. Vi bidrar med nischad kunskap kring olika plattformar, informationshantering och affärslösningar för att skapa en mer intelligent affärsverksamhet. Vi vill driva utvecklingen kring att hantera, förädla, analysera och använda data i ekosystem. Och det är här vi skapar magi med och för våra kunder: det är då olika typer av data förs samman som långsiktigt affärsvärde skapas. Vi jobbar med data i olika plattformar, är stolta över vår plattformsoberoende expertis och har en stark tilltro till molnet. Vi både utvecklar och driver digitala lösningar, och stödjer våra kunder i att lyckas med komplexitet. 

Det här är vårt hantverk, vårt fokus och det vi talar för och om. Vi är över 800 experter som arbetar för en mer hållbar och intelligent värld där teknologi stärker människor, affärer och samhällen och stöttar deras utveckling.

Vi är också mycket stolta över att rankas som Sveriges sjunde bästa arbetsgivare i Universums nationella medarbetarundersökning!

Background text

800

Front text

experter

Background text

359

Front text

kunder

Background text

57

Front text

års erfarenhet

Vad är viktigt för oss

Våra värderingar

Vi tror på att respektera varandra och arbeta tillsammans. Vi värnar om vår gemenskap och vi samarbetar med varandra, våra kunder och i vårt ekosystem. Kärnan i vår kultur är att ha roligt på jobbet och att dela våra tankar och idéer med människorna omkring oss, och det tar vi ansvar för.
Samarbete
Vi tror på att ta ansvar. Vi bryr oss om våra kunder, kollegor och vårt samhälle, och vi håller alltid vad vi lovar. Vi tror på öppenhet, på att dela med oss till andra och på att mångfald gör oss starkare. Vi anser att arbetet bara är en del av livet, och därför investerar vi i balans mellan arbete och privatliv och i friheten att arbeta flexibelt
Förtroende
Vi värderar mod, nyfikenhet och förmåga att tänka bortom morgondagen, samtidigt som vi tar ansvar för det som händer här och nu. Intressanta utmaningar får oss att fortsätta utvecklas och ger oss möjligheter att växa. När något i vår gemenskap går sönder så lyfter vi fram problemet och ser till att åtgärda det.
Ständig utveckling
Vi är nischade ambitiösa experter som gärna arbetar tillsammans med andra experter, med fokus på värdeskapande och effektivitet. Vi söker efter de bästa lösningarna för våra kunder.
Expertis
It services Enfo
Samarbete

Partners

Text

Vi jobbar brett med många olika samarbetspartners.

Image

Solution Sales Manager Modern Workplace

Kom och bygg en mer intelligent värld med oss