Skip to main content
Pressmeddelande

Förändringar i Enfos ledningsgrupp

Enfos Senior Vice President för HR, Maria Lundell, lämnar sin post för att fortsätta sin karriär utanför Enfo. Hon slutar på Enfo den 31 december 2015. Malin Ung, HR-chef med ansvar för Enfos HR-verksamhet i Sverige, har fått erbjudande om att bli ny SVP.

Enfos Senior Vice President för HR, Maria Lundell, lämnar sin post för att fortsätta sin karriär utanför Enfo. Hon slutar på Enfo den 31 december 2015.

Malin Ung, HR-chef med ansvar för Enfos HR-verksamhet i Sverige, har fått erbjudande om att bli ny SVP. Hon har arbetat på Enfo sedan september 2014. Malin Ung är baserad i Stockholm. Hon kommer att ingå i Enfos ledningsgrupp och rapportera till CEO Arto Herranen.

”Maria Lundell har arbetat på Enfo sedan 2008 och hon har spelat en viktig roll för att göra Enfo till en av de bästa arbetsplatserna i både Finland och Sverige. Jag vill tacka Maria för hennes utmärkta insats och önskar henne all lycka i framtiden. Jag tror att Malin Ung med framgång kommer att fortsätta vår resa mot att bli en av Nordens mest attraktiva arbetsplatser”, säger Arto Herranen.

”Att skapa ett hållbart och modernt ledarskap och samtidigt utveckla våra medarbetare på alla nivåer i organisationen är strategiska prioriteringar för Enfo. Vi är övertygade om att stora saker sker när människor får möjlighet att utveckla och göra det som de är bäst på. Jag ser fram emot att på nordisk nivå få bidra till utvecklingen av våra talent management-program, så att vi kan fortsätta arbetet med att göra Enfo till den mest attraktiva arbetsgivaren i IT-branschen”, säger Malin Ung.

För ytterligare information kontakta:
 
Arto Herranen, CEO, Enfo, tel.:  +358 44 719 3000. E-postformat: förnamn.efternamn@enfo.fi
 
Malin Ung, SVP HR, Enfo, tel.: +46 70 963 39 68. E-postformat: förnamn.efternamn@enfo.se

Dela