Skip to main content
Pressmeddelande

Enfo återigen en av de bästa arbetsplatserna

Enfo har än en gång utsetts till en av de bästa arbetsplatserna i Sverige i den studie som har gjorts av Great Place to Work. Enfo deltar i kategorin stora organisationer (250+ anställda) och kom på 9:e plats. Enfo har utsetts som en bra arbetsplats av Great Place to Work sedan 2009.

Enligt Great Place to Work är en utmärkt arbetsplats en arbetsplats där man som medarbetare litar på de man arbetar för, är stolt över sitt arbete och trivs med sina kollegor.

"På Enfo har vi arbetat hårt för att skapa en utvecklande och professionell arbetsmiljö med en öppen och uppmuntrande kultur. Vi löser våra kunders affärsutmaningar med energi och engagemang och framför allt gör vi det i en varm och vänlig atmosfär," säger Malin Ung, Senior Vice President, HR.

"Vi är cirka 1000 mycket skickliga talanger på Enfo och jag är stolt över det arbete vi har skapat tillsammans! Denna plats på listan är en fantastisk framgång och visar att vi är på rätt spår. Vi ska fortsätta att bygga en arbetsplats där man kan utveckla sin kompetens, vara sig själv, skratta med kollegorna och känna att man är respekterad som person."

Syftet med studien är att kunna uppmärksamma och hylla de organisationer som aktivt arbetar för att skapa en föredömlig arbetsplatskultur, samt att inspirera dem som vill påbörja ett sådant utvecklingsarbete.

"Enfo landar återigen på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser med starka resultat. Enfo arbetar långsiktigt med arbetsplatskulturen i företaget och den utmärks bland annat av att medarbetarna bryr sig om varandra och gärna ger det" lilla extra" för att skapa riktigt bra resultat.” säger Maria Grudén, CEO, Great Place to Work.

För ytterligare information kontakta
Malin Ung, SVP HR, Enfo, tel. +46 (0) 709 63 3968, malin.ung@enfo.se

Maria Grudén, CEO, Great Place to Work Sverige, tel. +46 8 562 00 481, maria.gruden@greatplacetowork.com

Läs mer på: enfogroup.com

Great Place to Works årliga undersökning genomförs i över 50 länder över hela världen. Undersökningen har genomförts i Sverige sedan 2002. På listan över de bästa arbetsplatserna i Sverige som nyligen har publicerats finns 55 organisationer i Sverige.

Syftet med studien "Sveriges Bästa Arbetsplatser" är att kunna uppmärksamma och hylla de organisationer som aktivt arbetar för att skapa en föredömlig arbetsplatskultur, samt att inspirera dem som vill påbörja ett sådant utvecklingsarbete. Två tredjedelar av bedömningen bygger på Trust Index medarbetarundersökning och en tredjedel bygger på Culture Audit kulturprofilering. 2016 lämnade sammanlagt cirka 26 000 svenska anställda sina synpunkter till Trust Index medarbetarundersökning. www.greatplacetowork.se

Dela