Skip to main content
Pressmeddelande

Enfo öppnar Digital Dimension | LABS i Stockholm

Enfo öppnar idag upp portarna till Digital Dimension | LABS på Vasagatan 23 i Stockholm. Med fokus på positiv digital transformation erbjuder Enfo en innovativ miljö för digital koncept- och produktutveckling där strategi, design och teknik är främsta ledord.

”Den största risken av alla är att inte agera alls” menar Niklas Thulin, Digital Evangelist på Enfo. ”Digital Dimension | LABS är startpunkten för våra kunders digitala resa och här kan vi göra det abstrakta verkligt och det svåra enkelt. På bara 10 veckor levererar vi en färdigutvecklad prototyp” förklarar han. ”Det är ett starkt erbjudande som hjälper kunderna både strategiskt och operativt när de förflyttar sina tjänster och produkter till digitala produkter för framtiden”, avslutar Niklas.

Två av Enfos kunder med helt skilda bakgrunder, betallösningsföretaget Klarna och industriföretaget ESAB, har redan påbörjat arbetet tillsammans med Enfo’s Digital Dimension | LABS team:

”Samarbetet med Enfo har lärt oss ännu mer om våra kundsegment och hur deras kundupplevelse ser ut”, säger Jeanette Anttila, Nordic Director Partnerships, Klarna ”Jag är imponerad av hur snabbt Enfo har förstått vår affär och hur de har identifierat nya möjligheter för oss att förbättra för våra kunder. Vi kan använda Enfo’s Digital Dimension | LABS som en idé- och innovationspartner där Klarnas lösningar används i nya sammanhang för att förbättra kundupplevelsen”, berättar Jeanette.

”Vi saknade erfarenhet av Industriell IOT (IIOT) och letade efter en partner som var lika bra på IIOT som vi är på svetsning och hittade den optimala partnern hos Enfo”, förklarar Roul Kierkels. Roul är global produktchef för WeldCloud, en IIOT lösning som i dagarna vann innovationspris i Lyon för bästa digitala verktyg. ”Tillsammans med Enfo har vi utvecklat WeldCloud, där vi integrerat vår svetsutrustning med olika informationssystem vilket gett effektivare arbetsmetoder med optimerade processer. All data som vi samlar in är dessutom en rik källa för forskning och utveckling samt för analys. Med WeldCloud ser vi redan att användare gör mellan 15-45% besparingar i tillverkningskostnad” avslutar han.

Digital Dimension | LABS invigs den 31 maj och finns därmed tillgängligt för nya och befintliga kunder med seminarier och workshops som inspirerar till digital innovation och transformation med spännande möjligheter att utveckla kundrelationer och affärsmöjligheter.

Mer information:
Niklas Thulin, Digital Evangelist, Enfo, tel. +46 736 84 06, niklas.thulin@enfo.se
Josefine Envall, Manager, Digital Dimension | LABS, tel. +46 70 872 43 40, josefine.envall@enfo.se

Digital Dimension | LABS 
Experiment. Create. Disrupt.
Med Digital Dimension LABS har Enfo samlat alla resurser du behöver för att säkerställa din digitala framtid. En plats där vi arbetar tillsammans med dig och formar din disruptiva affärsidé. Nya affärsmodeller lanseras varje dag. Funderar du på att ta nästa steg i den digitala dimensionen har du kommit till rätt plats. Vi ses i labbet!

Dela