Skip to main content

Image

default image 4
Våra tjänster

Planning

Content sections

Text

Planera resan in i framtiden

Ni vet var organisationen står just nu, men vet ni vad den bör göra i morgon – eller om två år? Gör er fri från att styra verksamheten baserat på otydbara kalkylark och låt våra planeringsexperter ge er en tydlig blick in i framtiden så att ni kan få tillbaka beslutskraften till  egna händer idag. 
 

Fatta beslut med data

Som controller eller CFO vill man ha en total överblick över konton, balansräkningar och kassaflöden. Om ni arbetar på affärssidan är ni intresserade av mer detaljerade nyckeltal som prognosticerar sälj- eller planeringsresurserna strategiskt. Vi är den betrodda partnern på båda nivåerna, för både offentliga och privata organisationer. 

Oavsett vad ni arbetar med söker ni korrekt information som möjliggör smidiga och proaktiva affärsbeslut med långsiktiga effekter på verksamheten. I en värld av minskande resurser och som snurrar allt snabbare, är det viktigt att snabbt kunna ändra riktning, anpassa sig till förändringar i den operativa miljön och veta var era pengar är mest värda.
 

Fokus på rätt saker

Vårt planeringsteam sammanför data om verksamheten och omformar den med hjälp av automatik så att ni kan fokusera på att analysera den och göra prognoser inom 15 minuter. Eller som i fallet med Länsförsäkringar Stockholm, gå från att använda 80 % av tiden till att utvinna information till att faktiskt analysera data. 
 

Pålitlig rådgivning för hela processen

I samarbete med IBM, Anaplan och Effectplan bland många andra, hjälper vi er att hitta det bästa sättet att få ut det mesta av dessa verktyg och efter era unika behov – oavsett om det är i molnet eller lokalt. Vi tar hand om hela planeringsprocessen, men samarbetar också sömlöst med kollegor från analys och AI för att skapa toppmoderna prediktiva prognos- och optimeringsmodeller med smartare affärsprocesser för att implementera automatisering.

Ta kontakt

Kontakt

Picture

Robert Granfors, Enfo

Kontakt

Robert Granfors

Område

Sales Sweden

Telefon

+46 70 509 3629

Bloggar, guider och case

Planning!

Text

På denna sida har vi samlat bloggar, guider, case och annat inspirerande material som vi hoppas kan ge dig en knuff i rätt riktning mot att bli en datadriven vinnare!

Image

Person using Macbook