Skip to main content

Image

Person holding tablet
Våra tjänster

Analytics

First section media

Enfo
Upptäck potentialen

Analytics

Service area icon

analytics icon

First section text

Analys är konsten att använda data som grund för rätt affärsbeslut. Vi hjälper er att få insikt: gräva djupt i era data och omvandla data till en användarvänlig form som ger ny förståelse. Tänk er att ni ligger i framkant på er marknad och vet vilka åtgärder ni ska vidta för att få fart på verksamheten. Det kan ni uppnå genom datadrivna beslut. Vi kan förklara hur. 
 

Data är er nyaste tillgång – använd analyser för att frigöra värdet

Vi finns där för att hjälpa er datadrivna organisation att dra full nytta av digitalt material. Och i ett digitalt företag måste arbetssätt och beslutsfattande byggas på data. Det handlar inte bara om att beräkna hur ni ska styra er verksamhet på strategisk nivå – det handlar också om de dagliga operativa besluten. 

Genom att använda beslutsstöd (business intelligence) och planeringslösningar till era data kan ni göra mer exakta prognoser. Ni kan dessutom hitta mönster ni inte ens visste fanns. Som ett exempel kan ett fastighetsbolag notera förändringar i underhållskostnaderna och gå på djupet i sina data för att ta reda på orsaken. 

Content sections

It is like we have taken budgeting down to the grassroots level in the business units. This has made it faster and more efficient to prepare budgets. Accuracy has also improved.

Author

Jouko Peltonen

Author's title

System manager, Technopolis
Integration services meeting Enfo

Text

Analyslösningar maximerar företagets framgång

Hos Enfo är vi inte bara experter på de tekniska verktygen, utan också på de processer och metoder som krävs för att lyckas. För oss är varje fall unikt, och vi börjar med att skaffa oss en grundlig förståelse för vad ni vill ha innan vi rekommenderar rätt lösning. Genom att bygga en stabil bakgrund kan vi arbeta på ett smidigt sätt och leverera de snabba resultat ni förväntar er. Söker ni skalbarhet, snabbhet och besparingar? Följ med oss till molnet i dag.

Att bygga lösningar baserade på datalager och analytiska masterdata är en naturlig del av det vi gör. Våra data- och analyslösningar hjälper till att få ut så mycket som möjligt av er affärsverksamhet så att den fungerar smidigt och blir framgångsrik – och säkerställer att era masterdata håller högsta kvalitet. Kombinationen av smarta analyser och rätt datahantering gör att era anställda kan fatta bättre beslut genom att de kan lita på data och använda dem på ett enkelt sätt. Detta minskar risken och möjliggör snabbare beslutsfattande.
 

AI och maskininlärning skapar bättre beslutsfattande för företag

Artificiell intelligens och maskininlärning påverkar redan många delar av våra liv. Allt fler företag frågar sig hur dessa tekniker kommer att påverka deras bransch och hur de kan nyttja denna teknik för att förbli konkurrenskraftiga.

Våra experter inom AI och analys hjälper er att skapa nya och hållbara möjligheter som får ert företag att växa. Det gör vi genom att ta fram det bästa ur era data och hjälpa er att bygga analysmiljöer och verktyg som betjänar alla roller inom er organisation. Genom att automatisera processer och skapa nya, innovativa tjänster kommer ni också att kunna vara flexibla och förbli relevanta på er marknad i dag och i framtiden.
 

Bygga och underhålla lösningar

Om ni använder stora mängder data, vare sig från produktion, era kunder eller transaktioner, måste ni se till att ni kan skörda både nu och på lång sikt. Vi är certifierade att arbeta med alla de stora teknikleverantörerna, som AWS, IBM, Microsoft, TIBCO, Google, Qlik, Anaplan och Effectplan och är er betrodda rådgivare hela vägen.

Kontakta oss

Kontakt

Picture

Robert Granfors, Enfo

Kontakt

Robert Granfors

Område

Sales Sweden

Telefon

+46 70 509 3629

Picture

Robert Grafford, Enfo

Kontakt

Robert Grafford

Område

Sales Sweden

Telefon

+46 733 165 942

Läs mer - bloggar, guider och case!

Analytics

Text

På denna sida har vi samlat bloggar, guider, case och annat inspirerande material som vi hoppas kan ge dig en knuff i rätt riktning mot att bli en datadriven vinnare!

Image

People working on high table