Skip to main content

Image

Person holding tablet
Våra tjänster

Analytics

First section media

Enfo
Upptäck potentialen

Analytics

Service area icon

analytics icon

First section text

Analys är konsten att använda data som grund för rätt affärsbeslut. Vi hjälper er att få insikt: gräva djupt i era data och omvandla data till en användarvänlig form som ger ny förståelse. Förutom våra specialistteam – några av de bästa i Norden – ger vi er ett fullfjädrat IT-serviceföretags fågelperspektiv: gå hela vägen från källdata till att tillämpa dessa för vinst. 
 

Fatta rätt beslut, varje gång

Vi finns där för att hjälpa er datadrivna organisation att dra full nytta av digitalt material. Och i ett digitalt företag måste arbetssätt och beslutsfattande byggas på data. Det handlar inte bara om att beräkna hur ni ska styra er verksamhet på strategisk nivå – det handlar också om de dagliga operativa besluten. Genom att använda analysverktygen till era data kan ni göra mer exakta prognoser. Ni kan dessutom hitta mönster ni inte ens visste fanns. Exempel: ett fastighetsbolag kan notera förändringar i underhållskostnaderna och gå på djupet i sina data för att ta reda på orsaken. 

Content sections

Vi har fått en stor hjälp på vägen från start eftersom det även här fanns utarbetat en Best Practice runt nyckeltal och analyser. Vi har även satt högt fokus på nyckeltal som kommer hjälpa oss att driva verksamhetsförändring och ge bra kontroll på vår datakvalitet.

Author

Mikael Larsson

Author's title

förrådschef, Outokumpu

Text

En fast grund ger snabba resultat

Bra analyser kan inte bygga på något annat än mycket god styrning. För oss är varje fall unikt, och vi börjar med att skaffa oss en grundlig förståelse för vad ni vill ha innan vi rekommenderar rätt lösning. Genom att bygga en stabil bakgrund kan vi arbeta på ett smidigt sätt och leverera de snabba resultat ni förväntar er. Söker ni skalbarhet, snabbhet och besparingar? Följ med oss till molnet idag.
 

Bygga och underhålla lösningar

Om ni använder stora mängder data, vare sig från produktion, era kunder eller transaktioner, måste ni se till att ni kan skörda både nu och på lång sikt. Vi är certifierade att arbeta med alla de stora teknikleverantörerna, som Microsoft, IBM och AWS, och är er betrodda rådgivare hela vägen, inklusive underhåll: det är ett maratonlopp, inte någon kort sprintdistans.

Ta kontakt

Kontakt

Picture

Robert Granfors, Enfo

Kontakt

Robert Granfors

Område

Sales Sweden

Telefon

+46 70 509 3629

Läs mer - bloggar, guider och case!

Analytics

Text

På denna sida har vi samlat bloggar, guider, case och annat inspirerande material som vi hoppas kan ge dig en knuff i rätt riktning mot att bli en datadriven vinnare!

Image

People working on high table