Skip to main content

Image

default image 3
Våra tjänster

Applikationspaketering

Content sections

Person using Desktop

Text

Konfigurering, paketering och distribution

Tempot är högt idag och vår digitala arbetsplats ställer helt nya krav på våra verktyg och applikationer. Om du vill ligga i absolut framkant och öka innovationstakten i din organisation måste din IT-avdelning hänga med i tempot. De måste ha djup kompetens och tid till att vara proaktiva och lösa morgondagens utmaningar, innan de uppstår.

Här kommer Enfo in och ser till att du har en stabil grund som låter din organisation växa i takt med er omvärld - utan att du behöver tänka på det. Med lång erfarenhet av applikationspaketering vet vi vikten av att ha hela kedjan täckt, från konfigurering och paketering till central distribution mot enskilda klienter.

Våra konsulter är riktigt vassa, bland de bästa i Sverige och de sitter dagligen med applikationspaketering för några av Sveriges största organisationer. Vi vet vad som krävs för en trygg, snabb och kostnadseffektiv hantering av dina applikationer, så att dina medarbetare har allt de behöver för en produktiv vardag. Vi vet hur värdefullt det är med hög tillgänglighet och förtroende – därför är vårt löfte till dig som kund att vi tar hand om dina applikationer som om det vore våra egna.
 

Enfo Application Services

Vår tjänst Enfo Application Services är framtagen för att möta morgondagens krav redan idag. Livscykeln på dina applikationer förändras snabbt och för att kunna arbeta effektivt måste dina medarbetare ha tillgång till sina program när och var som helst. Vi tror på kontinuerlig utveckling och ett nära samarbete i allt vi gör och applikationspaketering är inget undantag. 

Som organisation måste du hela tiden balansera uppdateringar och reaktivt arbete med att avsätta tid till det som verkligen skapar värde – nämligen att låta IT arbeta proaktivt och affärsdrivande. Därför har vi tagit fram tjänsten Enfo Application Services. Vi vill att du ska kunna fokusera på det du är bäst på, din affär, och låta oss se till att du har en säker, uppdaterad och central hantering av dina applikationer.
 

Applikationspaketering i fyra steg

Tjänsten Application Services levereras med hög kundtillfredställelse i fyra olika skalningar. Allt för att passa just era behov. 

Application lifecycle management – vår tjänst omfattar hela applikationens livscykel och säkerställer förvaltning och koordinering av din programvaruportfölj. Vi hanterar din miljö, hur komplex den än är.

Application subscription – vi stöttar IT och ser till att du alltid har den senaste uppdateringen av programvaran, utan att du eller dina medarbetare behöver tänka på det. Vi bryr oss om dig och dina medarbetare.

Application packaging – programvaran paketeras och konfigureras enligt standardkonfigurering eller enligt era skräddarsydda parametrar. Vi ser till att du har allt du behöver, varje dag.

* Application watch – bevakning och monitorering så att du kan vara säker på att dina viktigaste applikationer är uppdaterade. Vi bevakar marknaden åt dig och hjälper dig att optimera din portfölj.

Värdet du får:

Du frigör tid för IT. Vi sköter test, utrullning och dokumentation så att ni kan fokusera på proaktivt arbete istället.

Minskade kostnader, lägre TCO. Med en fast månadskostnad vet du vad du betalar varje månad och får en snabb och enkel överblick över kostnaderna.

Central och säker hantering av er programvaruportfölj. Du har kontroll över din programvaruportfölj och vet att den är säker och tillgänglig.

Snabb uppdatering och utrullning av ny programvara. Du vet att dina medarbetare har den programvara de behöver för att göra sitt jobb, när och var de än behöver den.

Minskad sårbarhet. Du behöver inte ha kompetensen internt och du blir heller inte lika beroende av enskilda individer.

 

Vill du veta mer om vår tjänst Application Services? Kontakta oss så berättar vi mer!

Ta kontakt

Kontakt

Picture

Patrik Björkdahl

Kontakt

Patrik Björkdahl

Område

Care

Telefon

+46 70 826 60 56